Eugenika

Eugenika
Kdo jsi?Titul je skladem: ‹ 10

Kdo jsi?

Bourbeau Lise
Překlad: Martin Uvíra
Jazyk: český

Vydavatel: Eugenika
Kategorie: Psychologie, Meditace

Doporučená cena: 298.00 Kč

ISBN: 978-80-8100-034-8
EAN: 9788081000348
Formát: Brožovaná, 208 str., 130x200
Rok vydání: 2008, 2022

Lise Bourbeau je na celém světě známá jako odbornice na pochopení souvislostí mezi tělem a duší. Na základě bohaté a dlouholeté praxe jasně, intimně a laskavě vysvětluje mnohé věci, jež si neuvědomujeme, ale ktoré mohou významně zlepšit kvalitu našeho života  nebo nám pomoct uzdravit se. 

V této své základní knize důvěrně oslovuje čtenáře a vnitřní podstatu každého z nás. Vysvětluje, jak sami seba utváříme tím, co si myslíme, co cítíme, co vnímáme svými smysly, co jíme, jak se oblékáme i v jakém stavu udržujeme svou domácnost. 

Kromě jiného vykládá význam různých tělesných tvarů ve smyslu typu osobnosti, povahy a způsobu prožívání, přičemž postupuje podle energetických center lidského těla: břicho, hruď, krk, obličej, hlava... Tyto charakteristiky jsou opravdu zajímavé. 

Jednotlivé části těla mají svůj význam i při různých onemocněních. Není náhoda, zda nás bolí břicho, záda, anebo hlava. Naše tělo se nám vždy snaží něco říct právě tím, kde se vyskytne nějaký problém. Také základ těchto souvislostí najdete důkladně a přístupně objasněný v knize o tom, kdo vlastně jste...

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (PDF)
Úryvek
Úryvek (PDF)