Eugenika

Eugenika
Co my jen víme!?Zadejte e-mail a budeme Vás informovat o dostupnosti:
Vyprodáno    

Co my jen víme!?

Arntz William | Betsy Chasse
Jazyk: česky

Vydavatel: Eugenika
Kategorie: Věda, Literatura faktu, Záhady a zajímavosti

Doporučená cena: 338.00 Kč

ISBN: 978-80-8100-210-6
EAN: 9788081002106
Formát: Brožovaná, 280 str., 150x220
Rok vydání: 2011

Tato kniha i stejnojmenný film jsou dnes už klasikou. Kniha shrnuje nejnovější vědecké poznatky svědčící o tom, že naše skutečnost ovlivňují naše záměry a hmotě vládne mysl. Stále získáváme nové a nové důkazy toho, že vše je propojeno a že rozhodující vliv na formování toho, co považujeme za realitu, má vědomí pozorovatele.
Najdete zde srozumitelně podanou podstatu kvantové fyziky i souhrn nejnovějších poznatků z neurologie, výzkumu mozku, vědomí a lidské psychiky. Rozhovory s vědci a mysliteli, spousta výstižných citací, fascinující experimenty, otázky k zamyšlení a podnětné úvahy - to vše tvoří pestrou, avšak dostatečně jasnou směs zásadních informací, jež odhaluje tajemství našeho bytí. Navíc zde najdete inspiraci i konkrétní návnady pro vytváření své vlastní reality - takové, jaké chcete.  
Kniha obsahuje některé myšlenky, které se do filmu nikdy nedostaly, ale též představy a koncepty, díky nimž se film stal takovým hitem. Závěrečná kapitola popisuje, jak autoři dělali film Co my jen víme?!.

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (PDF)
Úryvek
Úryvek (PDF)
 
Video ukázka
Dále doporučujeme