Hlavní principy ovlivňování reality v podobě stručných definic, jež vám pomohou si je
zapamatovat a v potřebnou chvíli použít.   Jestliže se odvážíte překročit meze naprogramovaného myšlení a chování, potom se vám hranice toho, co je možné a dostupné, rozšíří daleko za rámec běžných či myslitelných možností! Principy transurfingu představují klíč, který otvírá dveře ke všemu, co si umanete. V této knize jsou tyto základní poučky uvedeny tak přehledně, jasně a stručně, abyste si je zapamatovali a v potřebnou chvíli je mohli použít. Postupně se vám rozšíří vědomí tak, že zřetelně a jasně uvidíte, kudy vede cesta k vašim snům. Kniha slouží jako praktický doplněk k sérii Ovlivňování reality, ale nepochybně dokáže zaujmout i toho, kdo Zelandovy knihy zatím nezná. " /> Eugenika » Ovlivňování reality v kostce

Eugenika

Eugenika
Ovlivňování reality v kostceTitul je skladem: ‹ 10
Dotisk Dotisk

Ovlivňování reality v kostce

Zeland Vadim
Jazyk: český

Vydavatel: EUGENIKA
Kategorie: Duchovní učení, Rozvoj těla a ducha

Doporučená cena: 248.00 Kč

ISBN: 978-80-8100-622-7
EAN: 9788081006227
Formát: brožovaná, 200 str., 130x200mm
Rok vydání: 2020, 2023

Hlavní principy ovlivňování reality v podobě stručných definic, jež vám pomohou si je
zapamatovat a v potřebnou chvíli použít.

 

Jestliže se odvážíte překročit meze naprogramovaného myšlení a chování, potom se vám hranice toho, co je možné a dostupné, rozšíří daleko za rámec běžných či myslitelných možností! Principy transurfingu představují klíč, který otvírá dveře ke všemu, co si umanete. V této knize jsou tyto základní poučky uvedeny tak přehledně, jasně a stručně, abyste si je zapamatovali a v potřebnou chvíli je mohli použít. Postupně se vám rozšíří vědomí tak, že zřetelně a jasně uvidíte, kudy vede cesta k vašim snům.

Kniha slouží jako praktický doplněk k sérii Ovlivňování reality, ale nepochybně dokáže zaujmout i toho, kdo Zelandovy knihy zatím nezná. 

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (PDF)
Úryvek
Úryvek (PDF)