Eugenika

Eugenika
Mistrovské ovládání mysli Zadejte e-mail a budeme Vás informovat o dostupnosti:
Vyprodáno    

Mistrovské ovládání mysli

Haanel Charles Francis
Překlad: Helena Vanyel
Jazyk: český

Vydavatel: Eugenika
Kategorie: Psychologie, Motivace

Doporučená cena: 368.00 Kč

ISBN: 978-80-8100-258-8
EAN: 9788081002588
Formát: Brožovaná, 312 str., 130x200
Rok vydání: 2011, 2021

Toto dílo patří k oněm průkopnickým knihám, na nichž stojí v podstatě veškerá současná motivační literatura. Podobně jako Napoleon Hill a jeho slavné dílo Myšlením k bohatství, i Charles Haanel vzešel z Ameriky raného 20. století. Tehdy a tam se totiž začali zkoumat skryté souvislosti mezi tím, proč - a jak - se někdo dopracuje k obrovskému úspěchu a bohatství, a někdo ne.

Tato kniha je o něco univerzálnější než zmíněné Hillovo Myšlením k bohatství. Není totiž nasměrovaná pouze ke hmotnému bohatství, ale snaží se podat celkové principy, tzv. univerzální zákony, jenž řídí náš život na tomto světě.

Původně byla koncipovaná jako dálkový korespondenční kurz, který mohli zájemci absolvovat během 24 týdnů. Teoretická vysvětlení jsou provázeny praktickými cvičeními a poučnými příklady. Jedná se tedy o jakýsi "návod na použití" pro sílu, jež se skrývá v našem vlastním nitru a dokáže konat zázraky. Touto silou je naše mysl, mentální energie, která se zhmotňuje na základě určitých zákonitostí. To vše je v knize jasně a jednoduše vysvětlené. Po jejím přečtení - tedy po absolvování tohoto "kurzu" - se budete na svůj život a všechny události či okolnosti v něm dívat úplně jinak. A  hlavně ho budete moci začít cílevědomě formovat!

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (JPG PDF)
Úryvek
Úryvek (JPG PDF)
 
Dále doporučujeme