Eugenika

Eugenika
Čchi-kung Čung-Jüan 2 - Teorie a praxeZadejte e-mail a budeme Vás informovat o dostupnosti:
Vyprodáno    

Čchi-kung Čung-Jüan 2 - Teorie a praxe

Ming-tchang Sü | Martynovová Tamara
Překlad: PhDr. Marie Baslová
Jazyk: český

Vydavatel: Eugenika
Kategorie: Cvičení /Těl., mentální/, Zdraví

Doporučená cena: 258.00 Kč

ISBN: 80-89115-26-8
EAN: 9788089115266
Formát: Brožovaná, 192 str., 130x200
Rok vydání: 2003, 2018

Kniha je sestavená z materiálů k přednáškám a seminářům, jež proběhli v roce 1991 v různých zemích a které vedl zkušený mistr – autor této knihy Sü Ming-tchang. Je určená širokému okruhu čtenářů a lektorů, stejně jako i absolventům seminářů, a zabývá se vyšším stupněm čung-jüan čchi-kungu.

Seznámíte se zde s představami o tao a te, o rozvoji a cvičení duše, o osudu a karmě, o pokušení a přechodu přes „ďáblovu bránu“. Jsou zde podrobně popsané praktické cviky, jak nabrat energii do středního tan-tchienu; čtyři způsoby dýchání tělem; diagnostika tělem; léčba pomocí dýchání; léčba s pomocí "jin-jangové kuličky".

Pokud jste absolvovali seminář a aktivně cvičíte, kniha vám nabídne odpovědi na možné otázky a pomůže vám najít správný vztah k samotnému cvičení i průvodným jevům. Jinými slovy, naučíte se správně přemýšlet v souladu s tímto systémem. Získáte rovněž možnost rozšířit si znalosti o vzájemném vztahu člověka a jeho životní cesty z hlediska čchi-kungu a starověké čínské filozofie, etiky a morálky - o tom všem se dočtete v některém z mistrových příběhů.

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (JPG PDF)
Úryvek
Úryvek (JPG PDF)
 
Dále doporučujeme