Asi najzaujímajším a hlavním přínosem je rozbor konkrétních jevů, které zvykneme vnímat jako \"znamení\": impulsy, instinkty, intuice, náhody, předtuchy, sny, synchronicita, vize ... Aby jejich význam a možnou práci s nimi čtenář pochopil dostatečně jasně, text obsahuje mnoho ilustračních příkladů ve formě příběhů ze života různých lidí. Kniha obsahuje množství návodů a způsobů, co konkrétně se dá dělat v různých náročných situacích. Zvláštní pozornost dostávají nástroje jako meditace, modlitba a odpuštění.
Autor mimo jiné hluboko empatickým, lidským způsobem představuje své názory na to, co je bolest a utrpení a jaký je jejich význam v životě člověka. Svěřuje se s vlastní těžkou cestou, kterou si prošel." /> Eugenika » Znamení a zázraky

Eugenika

Eugenika
Znamení a zázrakyTitul je skladem: ‹ posl. kusy

Znamení a zázraky

Gaulden Albert Clayton
Překlad: Martina Frýbortová
Jazyk: český

Vydavatel: Eugenika
Kategorie: Duchovní učení, Psychologie, Karma

Doporučená cena: 268.00 Kč

ISBN: 978-80-8100-057-7
EAN: 9788081000577
Formát: Brožovaná, 224 str., 130x200
Rok vydání: 2008

Unikátní kniha! Zabývá se znameními, které můžeme chápat jako řeč, přes kterou s námi komunikuje Bůh. Autor dokonce zavádí pojem "nový jazyk". Vysvětluje, co tento nový jazyk je a jak se ho můžeme naučit tak, abychom mu rozuměli a uměli ho využívat v každodenním životě - ať už když se dostaneme do problémů, nebo když stojíme před vážným rozhodnutím, jsme s něčím nespokojeni, nešťastní, nejistí a podobně.
Asi najzaujímajším a hlavním přínosem je rozbor konkrétních jevů, které zvykneme vnímat jako "znamení": impulsy, instinkty, intuice, náhody, předtuchy, sny, synchronicita, vize ... Aby jejich význam a možnou práci s nimi čtenář pochopil dostatečně jasně, text obsahuje mnoho ilustračních příkladů ve formě příběhů ze života různých lidí. Kniha obsahuje množství návodů a způsobů, co konkrétně se dá dělat v různých náročných situacích. Zvláštní pozornost dostávají nástroje jako meditace, modlitba a odpuštění.
Autor mimo jiné hluboko empatickým, lidským způsobem představuje své názory na to, co je bolest a utrpení a jaký je jejich význam v životě člověka. Svěřuje se s vlastní těžkou cestou, kterou si prošel.

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (JPG PDF)
Úryvek
Úryvek (JPG PDF)
 
Dále doporučujeme