Eugenika

Eugenika
Zdraví je v hlavě, ne v lékárněTitul je skladem: ‹ 40
Dotisk Dotisk

Zdraví je v hlavě, ne v lékárně

Svijaš Alexandr
Překlad: Rudolf Žáček
Jazyk: český

Vydavatel: Eugenika
Kategorie: Zdraví, Alternativní medicína

Doporučená cena: 438.00 Kč

ISBN: 978-80-8100-176-5
EAN: 9788081001765
Formát: Brožovaná, 336 str., 130x200
Rok vydání: 2010, 2022

Cesta ke zdraví neboli uzdravení se vám otevře jedině tehdy, pokud se pokusíte pochopit, jak jste si sami vytvořili takové zdraví (nebo nemocný stav), jaké dnes máte. Jestliže máte alespoň trochu otevřenou mysl a zdraví i štěstí jsou pro vás důležitejší než vaše ego, tato kniha vám pomůže uvědomit si - a tudíž následně i aktivně změnit - spoustu věcí. Alexandr Svijaš to ještě k tomu dělá s humorem, takže by to mělo být stravitelnější. Určitě se při této četbě na nejednom místě pobavíte.

Z vážnějšího hlediska máte šanci pochopit, proč "potřebujete" být nemocní; co se vám vaše tělo snaží prostřednictvím nemoci říct. Autor vysvětluje, jak se onemocnění "objednávají"; i jaké "výchovné procesy" se realizují právě nemocí. Tyto koncepty se možná na první pohled zdají být postavené na hlavu, ale uvidíte, že to všechno má logiku a hluboký smysl.

A nejde vůbec jen o nějaké přijetí "viny" za to, že jste nemocní! Hlavním cílem je samozřejmě skryté příčiny nejen pochopit, ale odstranit. Proto kniha učí i to, jak pracovat s energií a měnit negativní přesvědčení na pozitivní. Po jejím přečtení se už nikdy nebudete na žádný zdravotní problém dívat stejně - a hlavně už nikdy si nebudete připadat jako oběť nemoci! Vaše zdraví je pouze ve vašich rukách - a ve vaší hlavě!

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (JPG PDF)
Úryvek
Úryvek (JPG PDF)
 
Dále doporučujeme