Eugenika

Eugenika
Lunární karty (kniha + karty)Titul je skladem: ‹ 20

Lunární karty (kniha + karty)


Překlad: Petra Otýpková
Jazyk: český

Vydavatel: Eugenika
Kategorie: Věštění, Karty a komplety

Doporučená cena: 398.00 Kč

ISBN: 978-80-8100-073-7
EAN: 9788081000737
Formát: Brožovaná, 304 str., 117x179
Rok vydání: 2009, 2019

Originální vykládací karty s podrobnou příručkou. Jsou původním výtvorem dvojice slovenských grafiků speciálně pro Eugeniku! (Podle staré symboliky.) Je jich 36; z toho šest je věnovaných Měsíci a jeho fázím (včetně zatmění Měsíce plus zatmění Slunce) a ostatní zobrazují různé symboly, zvířata i fantastické postavy. 

Luna se odjakživa symbolicky spojuje s lidskou psychikou, podvědomím, emocemi, touhami i obavami; tak, jak se mění Měsíc na obloze, mění se i naše nálady a stavy. Měsíc odpovídá také  cyklickým, „osudovým“ změnám, takže představuje i karmický koloběh. Tyto karty vám tudíž pomohou pochopit, co a proč se děje, poskytnou vám dobrou radu a pohled do možné budoucnosti. Velmi dobře se hodí i na výklady o vztazích.

Ke kartám patří kniha, jež vysvětluje, co znamenají jednotlivé karty, jaká je jejich povaha a možné poselství. Najdete zde až 13  konkrétních návodů, jak si tyto karty vykládat nebo jak s nimi pracovat; všechny jsou ilustrované ukázkovými příklady. 

Lunární karty jsou zajímavou a výtvarně velmi působivou alternativou k jiným, známějším vykládacím kartám. Při hledání odpovědí na různé otázky, při řešení vztahových problémů a v touze nahlédnout za oponu budoucnosti vám poslouží velmi dobře a nejednou překvapivě přesně.

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (JPG PDF)
Úryvek
Úryvek (JPG )
 
Dále doporučujeme