Eugenika

Eugenika
Strava bohůZadejte e-mail a budeme Vás informovat o dostupnosti:
Vyprodáno    

Strava bohů

Jasmuheen
Překlad: Petr Kronika
Jazyk: český

Vydavatel: Eugenika
Kategorie: Výživa, Zdraví, Motivace

Doporučená cena: 248.00 Kč

ISBN: 80-89115-81-0
EAN: 9788089115815
Formát: Brožovaná, 176 str., 130x200
Rok vydání: 2005, 2021

Pojednání o tom, že lidské bytosti nepotřebují k životu potravu. Zdá se vám to absurdní, směšné nebo šílené? Zkuste se nechat autorkou přesvědčit! Její systém stojí na vědeckých základech a obsahuje množství pozoruhodných údajů, doporučení a cvičení. Nejde totiž pouze o to, "nejíst", ale začít fungovat na zcela jiné úrovni, než na jaké běžně fungujeme.

Jasmuheen představuje velmi jednoduché metody, které činí konec hladovění. Současně představuje systém, který dokáže člověka zbavit potřeby přijímat výživu z materiální stravy, pokud je připravený naladit se na "správný kanál" a pokud si to opravdu přeje. V takovém případě je možné existovat díky spektru fialového světla na vlnách theta-delta. Podstata "božské výživy" je uvedenená do souvislosti s naukou o "dimenzionálním biopoli". Rovněž rozvádí téma Boha přítomného v každém z nás. 

V této knize rozebraný specifický životní styl obsahuje množství prospěšných prvků, z nichž může těžit kdokoliv, nikoliv pouze ten, koho nadchne neuvěřitelná možnost žít bez jídla.

 

Dílo se skládá ze dvou částí: Strava bohů a Božská výživa.

Doporučit přátelům:


Ukázka z knihy
Obsah
Obsah (JPG PDF)
Úryvek
Úryvek (JPG PDF)
 
Dále doporučujeme